Република България ● Община Смядово

Езици

Съобщение

сряда, 11.09.2019 г.
Категория: 

УВАЖАЕМИ  СЪГРАЖДАНИ,

 

Кампанията на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“ продължава и през 2019, като инициативата ще се проведе на 14 септември 2019 г.-събота. Тази година желаещите да се включат, ще могат не просто да почистят замърсените зони, но и да инициират други добри дела, като обновяване на детски площадки и градинки, спасяване на унищожени гори или залесяване на нови, ремонтиране на туристически табели и заслони, боядисване на пейки и др.    
Уведомяваме Ви, че Община Смядово напълно подкрепя кампанията на bTV Media Group. Служителите от общинска администрация Смядово ще извършат почистване и ремонтни  дейности в гр. Смядово на 13 септември 2019г. – петък, като акцентът тази година ще бъде насочен към детските и спортни площадки.             
Приканваме Ви да се включите в кампанията, като сами определите местата за почистване и обновяване.  
Всеки гражданин, имащ желание да участва в Кампанията на 14.09.2019г. е необходимо да посочи мястото на почистване, брой участници, предполагаема площ на почистване и място на поставяне на събраните отпадъци, за да се изготви график и да се организира извозването им. Чували и ръкавици може да получите в офиса на  Общинското предприятие „Чистота, озеленяване, благоустройство и охрана“ гр. Смядово до 13.09.2019г.     Обръщаме внимание, че зелени отпадъци няма да бъдат извозвани в рамките на кампанията! Извозването на отпадъците е ангажимент на Общинското предприятие „Чистота, озеленяване, благоустройство и охрана“ гр. Смядово.

Координатор на кампанията: Мирела Ганчева - специалист „Еколог“, тел.05351/2130.     

Отговорно лице по организацията по раздаване на чували и ръкавици и събиране и извозване на отпадъците: Диян Дончев - Директор на ОП “ЧОБиО“, тел. 05351/ 2808 вътр. 118.

Надяваме се на Вашата активна подкрепа и участие в акцията!

Нека заедно превърнем България и Община Смядово в едно по-чисто и уютно място! 
 

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ СМЯДОВО